AMASYA / MERZİFON - TOKİ Kara Mustafa Paşa Ortaokulu

TOKİ Kara Mustafa Paşa Ortaokulu

Yunus Emre Mah. Emniyet Cad. No1 Merzifon / AMASYA
Vizyon
Bizler yarınlara güvenle bakabilmek için, kendine ve milletine güvenen, ahlaki ve kültürel değerlerimizi koruyan, vatanı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, bağımsız ve özgür düşünebilen, muhakeme yeteneği gelişmiş, bilimde, sporda ve hayatın her alanında başarılı, öz güveni gelişmiş, toplum için yararlı çağdaş bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olarak yetiştirdiğimiz, ülkemizin aydınlık geleceği olan gençlerin hayata atılırken karşılaşacağı engelleri aşmada yardımcı olmak, öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde kendimizi geliştirmek, huzur ve güven ortamı içinde gençlere kendilerini ifade edebilme yeteneği kazandırmaktır.
Başarılar
Okulumuzun sanat,spor ve kültürel alandaki başarılarını sol menüde "Başarılarımız" butonuna tıklayarak takip edebilirsiniz.
Ders Başlangıcı: 08:30 Ders Bitiş: 15:40
Ulaşım
Cumhuriyet Caddesi üzerinden, Belediyenin 2 nolu Minibüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz.
İlçe Merkezindedir.