AMASYA / MERZİFON - TOKİ Kara Mustafa Paşa Ortaokulu

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. yarıyılı okulumuzda düzenlenen karne ve ödül töreniyle sona erdi.Özverili çalışmalarından dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor,iyi tatiller diliyoruz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.dönem faaliyet haftasını birbirinden güzel ve eğlenceli etkinliklerle tamamladık.Faaliyet Haftası kapsamında bilgi yarışmaları,münazara, müzik,dans ve ritim gösterileri, futbol ve futsal takımı maçları, Dede korkut Hikayeleri izleme ve yazma etkinlikleri, sinema saati, şiir dinletisi, karaoke etkinliği, parkur yarışı, kütüphane ziyareti, söyleşişer ve kermes gibi etkinliklerle dolu dolu bir hafta geçirdik. Hafta boyunca öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de yeteneklerini sergileme imkanı buldular. Gülen yüzünüz hiç solmasın çocuklar...

Ock

Bakanlığımız tarafından Öğretmenler Günü münasebetiyle gönderilen önlüklerin dağıtımı yapılmıştır.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.dönem 2.ortak yazılıları aşağıdaki takvim doğrultusunda yapılacak olup tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar diliyoruz.

Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını büyük bir coşku ile kutladık.

Sevgili öğrencilerimiz;

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.dönem 1.ortak yazılı takvimi güncellenmiş olup sınavlarda hepinize başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılı zaman çizelgesi yönetmelik değişikliğine göre güncellenmiştir.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.dönem 1.ortak yazılıları aşağıdaki takvim doğrultusunda yapılacak olup tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar diliyoruz.

Sayın velilerimiz;

2023-2024 eğitim öğretim yılı öğretmen-veli görüşme saatlerimiz yayınlanmıştır.Görüşme yapmak istediğiniz öğretmenimizin randevu gün ve saatini listeden takip edebilirsiniz.